Szex.stex.egyetem.

Egy nem átlagos diáklány vallomásai.

Friss topikok

  • jani70: Még, még, még!!!!! (2013.02.21. 07:14) Rebirth:)
  • Badas(s): Szia, Nos, mi lett a vége? Melyik let a megoldás? (2012.01.19. 13:22) Az őrület határán...
  • Badas(s): "@Szex.stex.egyetem: Szia! Kilenc éve élek a testemből, attól tartok, sohasem fogok jó útra térni.... (2012.01.19. 13:04) -§-§-§-§-§-§-
  • Szex.stex.egyetem: @jani70: Ezzel az a baj, hogy mint magyar állampolgárnak, az elkövetőnek is vannak jogai. Van joga... (2010.10.26. 21:00) Reality...
  • Wildschwein: Szia! Gyakrabban kellene ránézned a blogodra :) mert én már teljesen lemondtam róla, és csak egy h... (2010.09.17. 14:08) Hohó!

Linkblog

HTML

Rebirth:)

2011.09.16. 10:07 | Szex.stex.egyetem | 1 komment

Sokadszorra is elhatározom, hogy kissé jobban törődöm a blogom frissítésével. :) Majdnem egy éve hagytam abba az írást, és bánom, hogy azt a sok-sok "élményt" nem tettem közkinccsé. Az egyik sulimat abbahagytam - még tavaly télen -, lehetetlen lett volna a sok éjszakázás mellett a vizsgáimra készülni. Tényleg, ezt hogy bírja az a sok-sok egyetemista lány, akiknek az erotikus munka mellett jut idejük még tanulni is? Lehet, szimplán zseninek születtek? Csak én lennék ilyen hülye? Tavaly volt rá példa (sokszor), hogy több órás éjszakai "üzletelésről", még szinte félrészegen estem be az előadásra, de elképzelhetetlen volt számomra, hogy utána még leüljek tanulni...fasza. Álmos vagyok. Tegnap jöttem vissza a tíz napos szabadságomról, és már a munka első tíz percében úgy éreztem, hogy képtelen leszek kezelni az idiótákat, meg a főnököm hülyeségeit. Két üzletem volt, az egyik egy svájci fiatalka, a másik egy helyi ügyvéd volt, meglehetősen ittasak voltak, igazából nem okoztak maradandó élményt. Ha ők nem okoztak, hát majd én fogok, legalábbis a mai napra lenyugtatom magam. Irány a kedvenc pornósite-om...hopp, két feka fazon dolgozik egy fehér, bőrű ropogósan friss, alig tizennyolc éves kiscsajon, szanaszéjjel basszák minden használható lyukacskáját, majd egymás után beleélveznek a popsijába, és abban a pillanatban robban az én gyönyöröm is. Imádom az ilyen faszimádó ribancokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://szex-stex-egyetem.blog.hu/api/trackback/id/tr323231315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jani70 2013.02.21. 07:14:15

Még, még, még!!!!!
süti beállítások módosítása